malzemeler
- 12 tane böyük boy mantar
- 1 cay kasik kirmizi pul biber
- 1 demet taze dere otu
- 6-7 yaprak taze nane papragi
- yarim demet maydanoz
- 1 tutam tuz
- 1 dis sarimsak
- 1 yemek kasik ay cicek yagi
- 1 su bardak kasar rendelenmis
hazirlanisi
- Mantarlarin saplarini yavasca cikartin.
- Mantarlari yikayip sularinin süzülmesi icin ters cevirin.
- Yaklasik bir baedak kasar rendeleyin yarisini üzerisi icin ayirin.
- Maydanoz,nane ve dere otunu ayiklayip yikayip dograyin.
- Sarimsagida isterseniz icersine ezin güzel bir tat veriyor.
- Tüm malzemeyi yugurup suyu züzülmüs mantarlarin icersine doldurun.
- Üzerlerine de kasar koyup 175 derece firinda pisirin.
0 yorum: