Etiketler:
etyemekleri
MALZEMELER- 400 gram kus basi dogranmis et
- 2 tane kuru sogan
- 2 tane sivri biber
- 1 tane kabugu soyulup rendelenmis domates
- 1 yemek kasik biber ev yapimi salca
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasik tuz
- 1 tatli kasik kekik
- 2 tatli kasik sebzeli casni
- 3 yemek kasik ay cicek yagi
- 2 su bardak sicak su
hazirlanisi- Cok ufak dogranmis eti tencereye koyup orta ateste karistirarak pisirin taki suyunu cekinceye kadar
- Üzerine yaginizi ve salcayi ekleyip bir karistirin.
- Domatesin kabugunu soyup rendeleyin .
- Biberi ve sogani da icersine dograyin.
- Suyunu ,tuzu,kekik,cesniyi ve sarimsagida icersine rendeleyip orta ateste kapagi kapali yavas yavas pisirin taki suyunu cekinceye kadar .
- Arasira kapagi acip karistirmalisiniz.
- Ben koyun eti kullandim domatesin mevsimi degil diye salca kattim icersine .
- Salca kullanmassaniz 2 domates daha kullanin icersine.
0 yorum: