- 3 tane patates
- yarim karni bahar
- 2 tane havuc
- 1 tutam maydanoz
- 1 cay kasik kirmizi pul biber
- 3 yemek kasik zeytinyag
- tuz
- yarim limon suyu
- 1 dis sarimsak
- Tencerenin icersine 1,5 bardak su katip icersine tuzunuzuda katin kaynamaya baslayinca sebzelerinizi icersine birakin tencerenin kapagini kapatip orta hateste pisirin .
- Patates ve havucu tencerenin alt kismina koyun karnibahar daha kolay pisiyor.
- Patatessi kotrol edin yumusayinca sebzenin suyunu süzdürün.
- Maydanozu ayiklayip yikayin incecik dograyin.
- Sarimsagida tencerenin icersine rendeleyin.
- Pul biber ,zeytin yagi ,limon yuyunu ve maydanozuda katip bir karistirin .
- Servis tabaginiza alip afiyetler olsun zeytinyagli sebze hazir.
- Hem de bir salata olarakta servis edebilirsiniz
0 yorum: