malzemeler
- 1 paket hazir milföy hamuru
- 200 gram kiyma
- 4 yemek kasik bezelye
- 4 yemek kasik misir
- 1 tutam tuz
- yarim cay kasik aci pul biber
- 2 yemek kasik rendelenmis kasar
- 1 yemek kasik ay cicek yag
- 1 tane yumurta
hazirlanisi
- Kiymayi kavurun bir teflon tavanin icersinde .
- Ben konserve misir konserve bezelye kullandim sözgecin icersine koyup yikayin suyu süzülünce kiymanin icersine ilave edin.
- Tuz ,pul biber ve rendelenmis kasari ekleyip karistirin ocagin üzerinden alip kenara birtakin.
- Hamurlariniz yumusayinca kare seklinde kesin .
- Birer yemek kasik ic harcinizdan koyup kenarlarini bir catalla bastirarak kapatin.
- Üzeine yumurtayi cirpip bir firca ile sürün .
- Tepsiye siralayip 180 derecede pisirin .
- Afiyetler olsun .
0 yorum: