- 4 tane yumurta
- 1,5 su bardak toz seker
- 1,5 su bardakgi süt
- 3 su bardak un
- 1,5 paket kabartma tozu
- 125 gram margarin
- 4 yemek kasik cikolata kiriklari
- yarim yemek kasik nisasta
- 4 yemek kasik fistik ezmesi (erdnusscreme cruncy )
- yarim cay bardak kadar üzerine fistik
hazirlanisi
- Margarin ve yumurtayi mikselen cirpin.
- Toz seker ve sütüde katip devam cirpin.
- Tüm malzemeleri sirayla katip cirpin.
- Cemberli kalibinizi yaglayip unladiktan sonra kek hamurunu icersine katin.
- Fistiginiz yoksa ceviz veya bademlede hazirlaya bilirsiniz .
- Üzerine fistiklarin kabuklarini yayirip ortalarindan bicakla dilimleyip kekin üzerine esit sekilde koyun.
- 175 derecede bisirin kekinizi
- Ben biraz fazla bisirmisim nefis bir kek muhtesem bir aromasi var .
0 yorum: