malzemeler
- 2 tane havuc
- 4 tane pirasa yaklasik 1 kilo
- yarim cay bardak pirinc
- 2 yemek kasik nar sosu
- 3-4 yemek kasik ay cicek yag
- 400 gram tavuk gögsü
- 1 yemek kasik sebzeli vegate baharati
- yarim limon suyu
- yarim bardak kaynar su
- Pirasa yikayip dograyin.
- Havucu traslayip dograyin .
- Etinizi küp ,küp dograyip tencerede yagi ilave edip kavurun .
- Etin üzerine havuc ve pirasa katin.
- Pirinci yikayip hemen ilave edin .
- Yarim bardak suyu ilave edin tencereye .
- Limon suyunu ve nar sosunu da ilave edin.
- Tuzu ve sebze baharatini katip karistirip kapagini kapatin tencerenin orta hateste yavas ,yavas pisirin.
- Afiyetler olsun nefis bir sebze yemegi
0 yorum: