Etiketler:
mazeler,
salatalar
- 2 tane avakoda
- 1 su bardak yogurt
- 2 yemek kasik mayonez
- yarim su bardak kadar karides
- 1 dis sarimsak
- ceyrek limon suyu
- tuz kirmizi pul biber arzuya göre
- 2-3 yaprak nane
- 1 tutam toz seker
- Avakadoyu ortasinadan kesip cekirdegini cikartin.
- Ben yuvarlak avakado kullandim cok ermis olursa cok daha iyi olur .
- Sansima yumusacik iyice ermisti .
- Sarimsagi ezin nane yapragini incecik dograyin .
- Avakadonun icersini cikartin ve catalla ezin
- Mayonez ,yogurt ve diyer malzemeri de keleyip iyice karistirin .
- Karidesleri icersine katip limon ve tuz katip karisrip kaserlerine doldurun üzerine kirmizi bul biber .
- Limon suyunu muhakkak kullanin cok cabuk kararir rengi degisir salatanin yoksa .
0 yorum: