şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse,
rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?
Yemek Tarifleri
tavuklu pirasa yemek tarifi
Etiketler:
sebze yemeyi
tavuklu pirasa
malzemeler
4 tane orta boy pirasa
2 tane havuc
2 dis sarimsak
yarim limon suyu
yarim kilo tavuk gögsü
tuz
kirmizi pul biber
karabiber
2-3 sap taze dere otu
6-7 yaprak nane taze
3 yemek kasik zeytinyagi
hazirlanisi
Bir tencereye 1,5 bardak su koyup tavuk etinizi haslayin.
Tüm yesil malzemeleri yikayip dograyin.
Tavaniza yag ve ilk önce havucunuzu 2-3 dakika kavurun.
Diyer malzemeleride katin tavaniza .
Baharat ,limon suyuve sarimsaginizida ilave edin .
Haslanmis tavuk etinizi küp dograyin suyundanda yarim su bardak ilave edin yemeginize .
Ben salca kullanmadim sebzeleri hafif pisirdim vitamini kaybolmasin diye .
Yanimda taze dere otlu pirinc pilav esliginde servis yaptim.
0 yorum:
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
yazı gönder
|
rss
|
e-posta
Burak Bey.
Blogger
tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
►
2015
(1)
►
Ocak
(1)
►
2014
(25)
►
Eylül
(2)
►
Ağustos
(1)
►
Temmuz
(5)
►
Haziran
(1)
►
Nisan
(4)
►
Mart
(2)
►
Şubat
(1)
►
Ocak
(9)
►
2013
(70)
►
Kasım
(1)
►
Ekim
(2)
►
Eylül
(9)
►
Ağustos
(2)
►
Haziran
(8)
►
Mayıs
(6)
►
Nisan
(5)
►
Mart
(10)
►
Şubat
(10)
►
Ocak
(17)
►
2012
(182)
►
Aralık
(9)
►
Kasım
(20)
►
Ekim
(17)
►
Eylül
(15)
►
Ağustos
(25)
►
Haziran
(8)
►
Mayıs
(15)
►
Nisan
(14)
►
Mart
(18)
►
Şubat
(19)
►
Ocak
(22)
▼
2011
(182)
►
Aralık
(21)
►
Kasım
(17)
►
Ekim
(18)
►
Eylül
(19)
►
Ağustos
(18)
►
Haziran
(11)
►
Mayıs
(14)
►
Nisan
(16)
▼
Mart
(16)
Tavuklu Lavaş Dürüm
irmik helvasi bademli
TUZLU KURABİYE SUSAMLI
Nefis Bir Yagli cörek tarifi
Nefis bir kek kuru mayvali
Etli Kabak Dolmasi
tavuklu pirasa yemek tarifi
Cikolatali nefis bir Muffin
Brokkoli salatasi
Bal kabakli pasta http://tatllar.blogspot.com/
milföy hamurunda sebzeli ton balik
PİLAV ÜSTÜ TAVUK
Karnıbahar Kızartması
Mısır Ekmeği
Balık Burcu ``na özel nefis cörek
PEYNİR TOPLARI
►
Şubat
(17)
►
Ocak
(15)
►
2010
(40)
►
Aralık
(15)
►
Kasım
(16)
►
Ekim
(9)
0 yorum: