şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

peynir pastasi Käsekuchen


                          Käsekuchen         Käse Kuchen    peynir pastasi



peynir mayasi  peynir pastasinda kolay ve daha güzel olmasinin nedenlerinden biri bu resmi kisa bir süre yayinlayacagim  sevgiler 

malzemeler

  • 250 gram un
  • 1 tatli kasik kabartma tozu
  • 75 gram margarin
  • 75 gram toz seker
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 1 tane yumurta
orta kismina 
  • 1 paket hazir tatlandirilmis 200 gramlik siyah hashas
peynirli kisminin malzemesi
  • 500 gram mager cuark (labne peynirde kullana bilirsiniz ))
  • 250 gram italyan kaymagi Mascarpone
  • 4 tane yumurta
  • 200 ml ciy kirema
  • 200 gram toz seker
  • 1 limonun kabugu
  • 200 gram süzme kirem peynir
  • 1 tane pasta mayasi 60 gramlik ((Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe  ))
  • 2 yemek kasik nisasta
hazirlanisi
  • Ilk önce tabaninin hamurunu yugurun ve cemberli veya benim gibi bir yuvarlak borcama elinizle cemberine ve tabanina yerlestirin.
  • Yumurtanin sarisini ayirin .
  • Beyazini bir tutam toz sekerle birlikde köpürten deyince cirpin.,
  • Derin bir kabin icersinde yumurta beyazi ve hashas haric tüm malzemeyi ilk önce cirpin.
  • Yumurta bayazini katinca kabin icersine kasikla hizli ve güzelce karistirin.
  • Hashasinizi hamurun üzerine tabanina bicakla sürün.
  • Hazirlamis oldugunuz peynirli harci hashasin üzerine dökün.
  • Önceden isitilmis firinda 180 derecede yaklasik 50-55 dakika pisirin üzeri nin rengi koyulasincaya kadar.
  • Pastaniz ilk önce kabaracak sonra sogudukca cemberdeki hamurun hizasina gelecektir.
  • Cok güzel bir tarif ben 2 tane yaptim tüm malzemeyi 2 kat yapip esit sekilde kepceyle borcamlarima bosaltim harcimi ve cok güzel oldu ..

0 yorum: